Papieren zakjes: waar kom je ze tegen?

Papieren zakjes: waar kom je ze tegen?

Papieren zakjes zijn een populaire vervanger voor plastic zakken. Papieren zakjes zijn stevig en milieuvriendelijk. Daarnaast is een groot voordeel van papieren zakjes dat ze makkelijk te bedrukken zijn. Met een zakje met jouw logo erop geef je jouw klanten echt iets persoonlijks mee! Maar voor welke gelegenheden kun je nu een papieren zakje het beste gebruiken? In deze blog bespreken we vijf gelegenheden waar je papieren zakjes tegenkomt

1: Bij de groenteboer

Haal jij weleens appels bij de groenteboer? Deze wil je natuurlijk niet los onder je arm mee naar huis nemen. Omdat papieren zakken stevig zijn, kun je er perfect groente en fruit in verpakken.

2: Op verjaardagen 

Is er binnenkort iemand jarig en heb je al wat leuke cadeaus gescoord? Geef ze aan de jarige in een leuk papieren cadeauzakje! Denk hierbij niet aan een standaard bruin papieren tasje, maar een zakje in een vrolijke kleur of met een leuk patroon. Zo maak je de jarige extra blij!

3: Bij juweliers 

Juweliers gebruiken vaak kleine, chique papieren zakjes om sieraden mee te geven. Zo blijven de sieraden mooi en daarnaast geeft het de klant een feestelijk gevoel. Ook als jij een ketting of armbandje cadeau geeft is een leuk cadeauzakje aan te raden. Sieraden zijn namelijk moeilijk in te pakken in cadeaupapier.

4: Bij restaurants en cafés 

Tijdens de corona periode is het afhalen van eten enorm populair geworden. De meeste mensen doen dit af en toe nog weleens! Op een vrije avond eten bestellen en onder het genot van een leuke film opeten is natuurlijk heerlijk. Vaak wordt het eten dat je besteld ook in papieren zakken verpakt.

5: Op evenementen en beurzen 

Bedrijven die op beurzen en andere evenementen staan willen graag iets kleins aan potentiële klanten meenemen. Een kleinigheidje in een papieren zakje met eigen logo doet het altijd goed! Je maakt mensen namelijk blij met een kleinigheidje en doordat jouw eigen logo op het zakje is gedrukt zullen ze jou langer onthouden.

Ben jij helemaal geïnspireerd en kun je de papieren zakjes ook goed gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij Rotimshop.nl. Zij verkopen papieren zakjes in allerlei soorten en maten. Van bruine tot gouden zakjes en van een zebraprint tot zakjes met een schotse ruit. Ook kun je bij Rotimshop makkelijk een eenvoudig papieren zakjes laten bedrukken met jouw eigen logo, bedrijfsnaam of een andere leuke tekst.

Reacties zijn gesloten.